Tafeltennis.nu

Voor de vierde keer organiseerde ttv ONI op 30 mei 2015 in Wijchen een gezellig en sportief uitdagend toernooi waarvan de opbrengsten naar de stichting Semmy gaan.

Het aantal inschrijvingen was minder dan vorig jaar maar de sfeer was uitermate prettig. Naast de ONI-spelers deden er meerdere divisiespelers mee van Megacles, Cevelum en ook, zoals altijd, JCV! Na een aantal afmeldingen begon het toernooi iets na 10 uur met 4- en 5-kampen. Ondanks alle gezelligheid werd er ook gestreden om meerdere titels, hoofdronde en ook dubbelspel waarin Gijs en Eddie de beste bleken. Ook werd er gestreden voor de prijzen in de verliezersronde, waarin de finale een onderonsje van spelers uit Vught werd, gewonnen door Tom, 2e plek was voor Eddie.

Volgens schema werden de halve finales hoofdronde rond 15:30 uur gespeeld. Roel Nouwen (Megacles) vocht een spannende strijd uit tegen Gijs de Haas (ONI) maar kon ondanks sterk spel niet winnen van de sterk spelende De Haas die lang niet had gespeeld door een armblessure. De Engelssprekende Pool Kamil Sadlovski en Martijn Laurensen (Megacles resp. ONI) streden onderling voor een finaleplek, met de thuisspeler Martijn als winnaar in vijf mooie games.

Een ONI-finale als resultaat met lange rally’s waarin Martijn Laurensen in 4 games won van clubgenoot Gijs de Haas, waardoor de wisselbeker weer terug is in Wijchen.
Namens ONI en Semmy iedereen bedankt voor een geweldige dag met een geweldige opbrengst voor Semmy, en tot volgend jaar op ons lustrum!