Tafeltennis.nu

Veghelse tafeltennisclub houdt titelkandidaat in bedwang

TTCV van Herwaarden heeft ook in zijn tweede wedstrijd van het seizoen van zich doen spreken. Tegen titelkandidaat Scylla uit Leiden werd op eigen tafel een zeer verdienstelijk gelijkspel 5-5 afgedwongen.

De wedstrijd stond van begin tot eind bol van de spanning. Frank Boute wist aan Veghelse zijde de eerste wedstrijd tegen de sterke Simon Goessens te winnen met 12-10 in de vijfde set. Vincente del Priore kon het in de tweede partij niet bolwerken tegen Leidenaar Thijs Langeveld. Door winst van Pascal van Gemert op Martin van Rijn kwam TTCV van Herwaarden op een 2-1 voorsprong.

Het altijd belangrijke dubbel werd helaas, na een complete valse start in de vierde game, verloren. Doordat Vincente ook zijn tweede partij verloor kwam TTCV op een 2-3 achterstand bij de pauze. Een sterke Frank Boute en Pascal van Gemert bracht Veghel echter weer op voorsprong 4-3.

Daarna leek het erop dat het kruit verschoten was. Door verliespartijen van Vincente en Pascal werd het 4-5. Frank wist echter door zijn enorme werklust en inzet alsnog het vijfde punt binnen te halen. Tegen Thijs Langeveld won hij zijn derde partij met 11-9 in de vijfde set.

Een 5-5 uitslag als resultaat waarmee TTCV van Herwaarden uiteindelijk zeer tevreden mee kon zijn.